Назва об’єкта: нежитлові приміщення в будівлі тракторної бригади (лазня, душова) загальною площею 12,3 м2.

Місцезнаходження об’єкта: 20120, Черкаська обл., Маньківський р-н, с. Філіція, вул. Молодіжна, 11/1.

Інформація про об'єкт: нежитлові приміщення загальною площею 12,3м2, з них: душова площею 5,5 м2, лазня – 6,8 м2, є частиною приміщень у будівлі тракторної бригади (1965 рік побудови), не мають окремого входу. Лазня розташована поза межами с. Філіція. Приміщення потребує капітального ремонту. Під’їзні шляхи ґрунтові. До будівлі підведені мережі еклектропостачання, водопостачання, каналізації. Опалення відсутнє. Об’єкт не використовується. Загальний фізичний стан задовільний. Фізичний знос приміщень – 38 %.

Відомості про земельну ділянку: земельна ділянка окремо під об’єкт не виділена.

Початкова ціна з урахуванням ПДВ – 10 248,00 грн.

Кінцевий термін приймання заяв на участь в аукціоні – 17 жовтня 2016 року.

Аукціон в електронній формі буде проведено Публічним акціонерним товариством Державна акціонерна компанія «Національна мережа аукціонних центрів» (ПАТ ДАК «НМАЦ») 21 жовтня 2016 року, час початку торгів (початок аукціону) – 11.00, час закінчення внесення цінових пропозицій (закінчення аукціону) – 13.00.

Заява на участь в аукціоні та фотокопії документів, що є додатками до заяви, подаються в електронному вигляді до ПАТ ДАК «НМАЦ» на електронну адресу: http://www.nmac.net.ua// філії «Черкаський аукціонний центр». Протягом двох календарних днів з дати реєстрації заяви учасники аукціону зобов’язані надіслати на адресу філії «Черкаський аукціонний центр» ПАТ ДАК «НМАЦ» (18000, м. Черкаси, вул. Благовісна, 213) оригінали заяви на участь в аукціоні у трьох примірниках та належним чином засвідчені копії документів, що є додатками до заяви, а також докази надсилання цих документів.

Ознайомитися з об’єктом можна в робочі дні за місцем його розташування з 10.00 до 16.00 за сприяння РВ ФДМУ по Черкаській області.

Переможець аукціону, який відмовився від підписання протоколу аукціону, позбавляється права на подальшу участь у цьому аукціоні.

Додаткову інформацію можна отримати в РВ ФДМУ по Черкаській області за адресою: 18000, м. Черкаси, бульв. Шевченка, 205, каб. 404, тел. (0472) 37-26-61. З умовами продажу та експлуатації об’єкта державної власності можна у газеті «Відомості приватизації» № 75 (991) від 19.09.2016 та на офіційному веб-сайті www.spfu.gov.ua

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...