І. Мета проведення незалежної оцінки – визначення ринкової вартості для роз-

рахунку орендної плати з метою укладення договору оренди державного майна. Замовник робіт з оцінки: РВ ФДМУ по Черкаській області.

1. Назва об’єкта оцінки: комплекс будівель: гаражі літ. А-І, Г-І, Г-І′, Д, Ж, Ж′, прохідна літ. Б-І загальною площею 1 355,0 м2 та вбиральня літ. Е і огорожа № 1-3. Балансоутримувач об’єкта оцінки: Державне підприємство «Управління справами Фонду державного майна України». Місцезнаходження об’єкта оцінки: вул. Пацаєва,13, м. Черкаси. Платник робіт з оцінки: ТОВ «Автотюл». Дата оцінки: 30.09.2016.

2. Назва об’єкта оцінки: частина приміщення котельні виробничого чи громадського будинку № 86 (літ. «F-1») площею 57,7 м2. Балансоутримувач об’єкта оцінки: відокремлений стурктурний підрозділ Чигиринського економіко-правового коледжу Уманського національного університету садівництва. Місцезнаходження об’єкта оцінки: вул. Замкова,86, м. Чигирин, Черкаська область. Платник робіт з оцінки: ТОВ «Чорнобай-тепло». Дата оцінки: 30.09.2016.

3. Назва об’єкта оцінки: приміщення прохідної літ. Ж площею 16,2 м2. Балансоутримувач об’єкта оцінки: Черкаська філія Концерну «Військторгсервіс». Місцезнаходження об’єкта оцінки: вул. Комарова, 7а, м. Умань, Черкаська обл. Платник робіт з оцінки: ФОП Вчорашня Г. Г. Дата оцінки: 30.09.2016.

ІІ. Мета проведення незалежної оцінки – визначення ринкової вартості для розрахунку орендної плати з метою пролонгації договору оренди державного майна. Замовник робіт з оцінки: РВ ФДМУ по Черкаській області.

Назва об’єкта оцінки: приміщення ательє літ. А-1 площею 326,1 м2. Балансоутримувач об’єкта оцінки: Черкаська філія Концерну «Військторгсервіс». Місцезнаходження об’єкта оцінки: вул. Хоменка, 24/1, м. Черкаси. Платник робіт з оцінки: ТОВ «ОКАНЕ». Дата оцінки: 30.09.2016.

Для участі в конкурсі залучаються суб’єкти оціночної діяльності – суб’єкти господарювання, які мають сертифікат суб’єкта оціночної діяльності за відповідними напрямами оцінки майна та спеціалізаціями в межах цих напрямів. Учасникам конкурсу потрібно подати до регіонального відділення конкурсну документацію відповідно до Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності, затвердженого наказом ФДМУ від 31.12.2015 № 2075, яка складається з підтвердних документів, а саме: заява про участь у конкурсі з відбору СОД за встановленою формою (додаток 3 до Положення); інформація про претендента (додаток 4 до Положення); інформація щодо досвіду претендента та оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна (додаток 2 до Положення) разом із копіями документів щодо практичного досвіду виконання робіт з оцінки (абзац 2 п.4 розділу 1 Положення); пропозиція щодо ціни виконання робіт, калькуляції витрат, пов’язаних з виконанням робіт, а також терміну виконання робіт (не більше 8 календарних днів), запечатану в окремому конверті.

За результатами аналізу звітності ФДМУ регіональне відділення інформує про середні значення ціни послуг з оцінки майна, що склалася у I кварталі 2016 року за групами об’єктів: об’єкт нерухомого майна, зокрема, декілька об’єктів нерухомого майна, що є одним об’єктом оцінки (нежитлові приміщення, майданчики, технічні приміщення, дахи та нерухоме майно для встановлення передавальних пристроїв), – 1725,4 грн; окремо розташована будівля – 1849,9 грн; комплекс будівель та споруд – 3200,0 грн; об’єкт незавершеного будівництва – 5673,8 грн; цілісний майновий комплекс – 10580,0 грн.

Конкурсна документація подається в запечатаному конверті (розмір конверта не менше А5) окремо по кожному об’єкту оцінки до РВ ФДМУ по Черкаській області за адресою: бульв. Шевченка, 205, м. Черкаси, 18000. Email: dak_71@spfu.gov.ua. На конверті слід зробити відмітку «На конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності», а також зазначити назву об’єкта оцінки та назву суб’єкта оціночної діяльності, який подає заяву.

Останній день подання заяв – 18 жовтня 2016 року до 16.00.

Конкурс відбудеться 24 жовтня 2016 року об 11.00 у РВ ФДМУ по Черкаській області за адресою: бульв. Шевченка, 205, м. Черкаси, 18000, тел. 37-29-71.

Додаткова інформація – в РВ ФДМУ по Черкаській області за адресою: 18000, м. Черкаси, бульв. Шевченка, 205, у газеті «Відомості приватизації» № 80 від 05.10.2016 та на офіційному веб-сайті www.spfu.gov.ua

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...