Регіональне відділення ФДМУ по Черкаській області проводить конкурс на право оренди державного нерухомого майна, що обліковується на балансі Регіонального сервісного центру МВС в Черкаській області. Орган управління – Міністерство внутрішніх справ України.

Об’єкт оренди: частина приміщення на першому поверсі адмінбудинку (літ. А-2, пд., а, а1) площею 20,5 м2 за адресою: вул. Лесі Українки, 21, м. Черкаси. Вартість за незалежною оцінкою – 87 768,32 грн (без ПДВ). Початковий розмір орендної плати за базовий місяць – січень 2017 року, визначений відповідно до вимог чинного законодавства, становить 2 957,79 грн (без ПДВ).

Особливі умови: без права приватизації та передачі об’єкта оренди в суборенду.

Умови конкурсу: термін укладення договору оренди – на 2 роки 364 дні; найбільший запропонований розмір місячної орендної плати за використання зазначеного об’єкта оренди, який повинен бути не меншим ніж початковий розмір орендної плати та відповідати орендним ставкам, що застосовуються до мети використання майна, запропонованої претендентом; своєчасна сплата орендної плати (щомісяця до 15 числа місяця, наступного за звітним) з урахуванням її індексації; забезпечення виконання зобов’язань зі сплати за оренду (на момент укладення договору оренди сплата завдатку у розмірі трьох орендних плат за базовий місяць оренди, який зараховується в рахунок сплати за останні місяці оренди; у разі невчасного виконання зобов’язань: сплата пені, штрафу, неустойки); належне утримання та використання об’єкта оренди за цільовим призначенням відповідно до заяви орендаря; забезпечення збереження орендованого майна, запобігання його пошкодженню і псуванню, утримання майна в порядку, передбаченому санітарними нормами та правилами пожежної безпеки, підтримування орендованого майна в належному стані, не гіршому ніж на момент передачі його в оренду, з урахуванням нормального фізичного зносу, здійснення заходів протипожежної безпеки; страхування об’єкта оренди на суму, не меншу ніж зазначена у висновку про вартість об’єкта оренди, на користь балансоутримувача в порядку, визначеному чинним законодавством; здійснювати витрати, пов’язані з утриманням орендованого майна.

Протягом 15 робочих днів після підписання договору укласти з балансоутримувачем орендованого майна договір про відшкодування витрат балансоутримувача на утримання орендованого майна та надання комунальних послуг орендарю; дотримання організаційно-технічних вимог експлуатації об’єкта та забезпечення дотримання пожежної безпеки; надання працівників для попередження та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, пов’язаних з природною стихією (в разі їх настання або загрози виникнення); своєчасне здійснення за рахунок орендаря капітального, поточного та інших видів ремонту орендованого майна; компенсація витрат на здійснення незалежної оцінки об’єкта оренди та надання орендодавцю на момент укладення договору оренди копій підтвердних документів.

Переможцем конкурсу визнається орендар, який запропонував найбільшу орендну плату при забезпеченні виконання інших умов конкурсу. У разі якщо переможцем конкурсу стане суб’єкт малого підприємництва, який проводитиме виробничу діяльність безпосередньо на орендованих виробничих площах, запропонована ним орендна плата визначається з урахуванням коефіцієнта, передбаченого додатком 2 до Методики розрахунку орендної плати за державне майно та пропорції її розподілу, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 04.10.95 № 786 (зі змінами).

Для участі в конкурсі учасник конкурсу подає на розгляд конкурсної комісії: заяву про участь в конкурсі; зобов’язання (пропозиції) щодо виконання умов конкурсу (відображаються в проекті договору оренди), крім пропозицій щодо розміру орендної плати, пропозиція стосовно якої вноситься учасником конкурсу в день проведення конкурсу; інформацію про засоби зв’язку з ним; відомості про учасника конкурсу: для учасників, які є юридичними особами: документи, що посвідчують повноваження представника юридичної особи; посвідчені нотаріусом копії установчих документів; завірену належним чином копію звіту про фінансові результати претендента з урахуванням дебіторської і кредиторської заборгованості за останній рік; довідку від претендента про те, що стосовно нього не порушено справу про банкрутство; для учасників, які є фізичними особами: копію документа, що посвідчує особу, або належним чином оформлену довіреність; завірену належним чином копію декларації про доходи або звіту суб’єкта малого підприємництва – фізичної особи – платника єдиного податку.

Крім того, учасником конкурсу можуть бути надані додаткові пропозиції до умов договору оренди, в тому числі щодо поліпшення орендованого майна, пропозиції щодо гарантій сплати орендної плати (завдаток, гарантія тощо) – відображаються в проекті договору оренди.

Конкурс буде проведено 31 березня 2017 року об 11.00 в приміщенні регіонального відділення за адресою: бульв. Шевченка, 205, кімн. 309, м. Черкаси в присутності конкурсантів або їх уповноважених представників. Конкурсні пропозиції (крім пропозицій щодо розміру орендної плати) подаються в окремому конверті з написом: «На конкурс по оренді, що відбудеться 31 березня 2017 року, об’єкт оренди: частини приміщення на першому поверсі адмінбудинку (літ. А-2, пд., а, а1) площею 20,5 м2 за адресою: вул. Лесі Українки, 21, м. Черкаси», запечатаному печаткою учасника конкурсу.

Кінцевий термін подання заяв для участі у конкурсі з конкурсними пропозиціями (крім пропозицій щодо розміру орендної плати) – до 17.00 27 березня 2017 року. Заяви приймаються за адресою: бульв. Шевченка, 205, кімн. 410, м. Черкаси (приміщення регіонального відділення).

Пропозиції щодо розміру орендної плати подаються в запечатаних непрозорих конвертах під час реєстрації учасників конкурсу до початку засідання конкурсної комісії. Реєстрація конкурсних пропозицій щодо розміру орендної плати завершується за 10 хвилин до початку проведення конкурсу.

Додаткову інформацію можна отримати у відділі з питань оренди державного майна РВ ФДМУ по Черкаській області за тел.: (0472) 37-34-48, 37-30-01 та на веб-сайті ФДМУ за адресою: www.spfu.gov.ua.

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...