І. Мета проведення незалежної оцінки – визначення ринкової вартості для розрахунку орендної плати з метою укладення договору оренди державного майна. Замовник робіт з оцінки: РВ ФДМУ по Черкаській області.

1. Назва об’єкта оцінки: частина нежитлового приміщення на першому поверсі площею 20,0 кв. м. Найменування балансоутримувача об’єкта оцінки: Територіальне управління Державної судової адміністрації України у Черкаській області. Місцезнаходження об’єкта оцінки: вул. Шевченка, 6, м. Канів, Черкаська обл. Платник робіт з оцінки: ФОП Гусак О. В. Дата оцінки: 31.01.2018.

2. Назва об’єкта оцінки: частина нежитлового приміщення на другому поверсі площею 108,7 кв. м. Найменування балансоутримувача об’єкта оцінки: Управління агропромислового розвитку Жашківської районної державної адміністрації. Місцезнаходження об’єкта оцінки: вул. Захисників України, 17, м. Жашків, Черкаська обл. Платник робіт з оцінки: Виконавчий комітет Жашківської міської ради. Дата оцінки: 28.02.2018.

3. Назва об’єкта оцінки: частина коридору першого поверху п’ятиповерхової будівлі площею 9,0 кв. м. Найменування балансоутримувача об’єкта оцінки: ДП «Черкаський державний науково-дослідний інститут техніко-економічної інформації в хімічній промисловості». Місцезнаходження об’єкта оцінки: бульв. Шевченка, 205, м. Черкаси. Платник робіт з оцінки: ФОП Костін Є. В. Дата оцінки: 28.02.2018.

4. Назва об’єкта оцінки: частина нежитлового приміщення одноповерхової будівлі площею 2,0 кв. м. Найменування балансоутримувача об’єкта оцінки: Управління Державної казначейської служби України у Монастирищенському районі Черкаської області. Місцезнаходження об’єкта оцінки: вул. Соборна, 103, м. Монастирище Черкаської області. Платник робіт з оцінки: ПАТ КБ «Приватбанк». Дата оцінки: 28.02.2018.

ІІ. Мета проведення незалежної оцінки – визначення ринкової вартості для розрахунку орендної плати з метою продовження договору оренди державного майна. Замовник робіт з оцінки: РВ ФДМУ по Черкаській області.

1. Назва об’єкта оцінки: гаражі площею 53,8 кв. м, навіс площею 75,6 кв. м. Найменування балансоутримувача об’єкта оцінки: ДП «Черкаський державний науково-дослідний інститут техніко-економічної інформації в хімічній промисловості». Місцезнаходження об’єкта оцінки: м. Черкаси, вул. Чехова, 108а. Платник робіт з оцінки: ФОП Пасменко Петро Петрович. Дата оцінки: 28.02.2018.

Для участі в конкурсі залучаються суб’єкти оціночної діяльності – суб’єкти господарювання, які мають сертифікат суб’єкта оціночної діяльності за відповідними напрямами оцінки майна та спеціалізаціями в межах цих напрямів. Учасникам конкурсу потрібно подати до регіонального відділення конкурсну документацію відповідно до Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності, затвердженого наказом ФДМУ від 31.12.2015 № 2075, яка складається з підтвердних документів, а саме: заяву про участь у конкурсі з відбору СОД за встановленою формою (додаток 3 до Положення); інформацію про претендента (додаток 4 до Положення); інформацію щодо досвіду претендента та оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна (додаток 2 до Положення) разом із копіями документів щодо практичного досвіду виконання робіт з оцінки (абзац 2 п. 4 розділу 1 Положення); пропозицію щодо ціни виконання робіт, калькуляції витрат, пов’язаних з виконанням робіт, а також терміну виконання робіт (для об’єктів нерухомого майна – не більше 8 днів; для цілісних майнових комплексів не – більше 20 днів), запечатану в окремому конверті.

Враховуючи вимоги листа ФДМУ від 23.11.2017 №10-59-22206 «Щодо показників середніх значень цін надання послуг з оцінки майна у ІІІ кварталі 2017 р.» та з метою недопущення нанесення збитків платникам робіт, комісією не будуть розглядатися конкурсні пропозиції щодо ціни послуги з оцінки, що перевищують: об’єкт нерухомого майна, зокрема, декілька об’єктів нерухомого майна, що є одним об’єктом оцінки (нежитлові приміщення, майданчики, технічні приміщення, дахи та нерухоме майно для встановлення передавальних пристроїв), – 2 400,00 грн; окремо розташована будівля – 5 100,00 грн, комплекс будівель та споруд – 10 000 грн, об’єкт незавершеного будівництва – 7 300 грн; цілісний майновий комплекс – 45 200,00 грн; необоротні активи – 31 500,00 грн. Для визначення подібного до об’єкта оцінки об’єкта, що розглядатиметься як практичний досвід, буде використовуватись інформація, визначена в листі ФДМУ від 08.04.2016 № 10-36-6493.

Пропозиції щодо строку виконання робіт слід зазначати в єдиній одиниці виміру – календарних днях. У разі невідповідності, неповноти конкурсної документації або її несвоєчасного подання претендент до участі в конкурсі не допускається.

Конкурсна документація подається в запечатаному конверті (розмір конверта не менше А5) окремо по кожному об’єкту оцінки до РВ ФДМУ по Черкаській області за адресою: бульв. Шевченка, 205, м. Черкаси, 18000. Email: cherkasy@spfu.gov.ua.

На конверті слід зробити відмітку «На конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності», а також зазначити назву об’єкта оцінки та назву суб’єкта оціночної діяльності, який подає заяву.

Останній день подання заяв – 27 лютого 2018 року до 16.00.

Конкурс відбудеться 05 березня 2018 року об 11.00 в РВ ФДМУ по Черкаській області за адресою: бульв. Шевченка, 205, м. Черкаси, 18000, тел. 37-29-71.

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...