Нещодавно у мене була подорож до Вінниці від Умані, відвідав кілька прекрасних місць, а саме:
Немирівське Городище (Скіфські Вали) - головна і унікальна перлина Вінницької області, розташоване на лівому березі Південного Бугу в 10 км від річки, в 2 км від м. Немирів. Воно є одним з найбільших стародавніх міст на території України.
Палац графині Щербатової - витончений і доглянутий, що розташувався в центрі міста Немирова, - одна з головних визначних пам'яток Вінницької області. Крім того, цей відомий пам'ятник архітектури має важливу історичну цінність.
Брацлавський млин в Немирові - найперша водяний млин з'явилася в Немирові в 1862 році біля річки Устя. Кошти на його будівництво виділили власники немирівських земель і меценати Щербатові. Їх колишній палац є візитною карткою міста.
Величний і красивий палац Грохольських-Можайських являє собою цінну і цікаву споруду в містечку Вороновиця. Біографія палацу вражає - тут мала місце польський аристократія, вчені-винахідники і навіть нацистська розвідка.
Хто має бажання саме зараз побачити всі ці чудесні та казкові місця, прошу переглянути моє відео з цієї поїздки
P.S. А ви в курсі, що в Умані відкрили світломузичні фонтани, які входять в трійку найкращих в Україні? Можна також подивитися по дорозі, кому вже зараз хочеться побачити, прошу
Цікава подорож від Умані до Вінниці: палаци і не тільки
Мій канал YouTube https://www.youtube.com/c/VetZhash
-
Страна контрастов...
И почему все так?
И почему все так?
-
Блин, как правильно видео вставить? Чё-то не получилось 

-
видел рекламу поездок в Умань, красиво там.
-
Дуже цікава подорож дуже подобаються палаци погано тільки, що більшість таких палаців в Україні знаходяться в занедбаному стані