З 1 січня п.р. платники акцизного податку – суб’єкти господарювання роздрібної торгівлі, які здійснюють реалізацію пального, сплачують податок за ставкою 0,042 євро за кожний літр реалізованого (відпущеного) товару. Перший період нарахування та декларування акцизного податку за новими правилами для продавців пального – січень 2016 року. Декларація акцизного податку з відображенням податкових зобов’язань, розрахованих відповідно до обсягів реалізованого (відпущеного) пального за ставкою 0,042 євро за кожний літр реалізованого (відпущеного) пального подається по строку 22 лютого. Як правильно її скласти розповіла начальник відділу контролю за виробництвом спирту, спиртовмісної продукції, алкогольних напоїв і тютюнових виробів товарів Головного управління ДФС у Черкаській області Олена Ротаєнко.

Відео викладено тут:

Презентацію завантажуйте: http://ck.sfs.gov.ua/okremi-storinki/arhiv2/236036.html

На допомогу платникам ГУ ДФС у Черкаській області підготувало актуальні відео консультації і коментарі «Як правильно скласти нову податкову звітність». На канал проекту «Допомога платнику» в YouTube викладено відео огляд «Заповнення нової податкової декларації з ПДВ» та відео консультація «Особливості заповнення декларації з плати за землю та декларації платника єдиного податку 4 групи»: А правила заповнення декларації з податку на прибуток за 2015 рік дивіться тут:

Чекаємо додаткових запитань по заповненню декларації акцизного податку, ПДВ, податку на прибуток, плати за землю та декларації платника єдиного податку 4 групи у коментарях до відео, а також за адресою help_payer@ukr.net

Ми працюємо для вас:
Головне управління ДФС у Черкаській області
сектор комунікацій

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...