На допомогу платникам ГУ ДФС у Черкаській області підготувало та виклало на каналі проекту «Допомога платнику» в YouTube актуальні відео консультації і коментарі «Як правильно скласти нову податкову звітність».

1. Відео огляд про особливості заповнення нової податкової декларації з ПДВ, яка подається за січень 2016 року по строку 22 лютого дивіться тут:

Презентація знаходиться: http://ck.sfs.gov.ua/data/material/000/171/235431/Zapovnennya_deklarats_z_PDV.pdf

2. Відео консультація для платників акцизного податку – суб’єктів господарювання роздрібної торгівлі, які здійснюють реалізацію пального «Заповнення декларації акцизного податку за січень 2016 року» дивіться тут:

Презентацію завантажуйте: http://ck.sfs.gov.ua/okremi-storinki/arhiv2/236036.html Декларація акцизного податку за січень 2016 року подається по строку 22 лютого.

3. Відео консультація «Особливості заповнення декларації з плати за землю та декларації платника єдиного податку 4 групи» дивіться тут:

Текст читайте: http://ck.sfs.gov.ua/okremi-storinki/arhiv2/235430.html Граничний термін надання податкової декларації з плати за землю та податкової декларації з єдиного податку – 22 лютого.

4. Особливості заповнення декларації з податку на прибуток за 2015 рік дивіться тут:

Презентація: http://ck.sfs.gov.ua/okremi-storinki/arhiv2/233127.html Граничний термін подання декларації для платників у яких відповідно до Податкового кодексу України податковим (звітним) періодом є календарний рік (в т.ч. для платників авансових внесків з податку на прибуток) 29 лютого 2016 року. Платники, які протягом 2015 року звітували поквартально подали податкову декларацію за 2015 рік про строку 9 лютого.

5. Порядок заповнення декларації про майновий стан і доходи за 2015 рік дивіться тут:

Нагадуємо, що громадяни та особи, які здійснюють незалежну професійну діяльність, подають декларацію за результатами 2015 року до 1 травня 2016 року. Граничний термін для громадян, які подаватимуть декларації про майновий стан і доходи для отримання податкової знижки – 31 грудня 2016 року. Фізичні особи – підприємці, які перебувають на загальній системі, подали декларацію по строку 9 лютого.

Чекаємо додаткових запитань по заповненню вказаної звітності у коментарях до відео, а також за адресою проекту «Допомога платнику» help_payer@ukr.net

Ми працюємо для вас.
Головне управління ДФС у Черкаській області,
сектор комунікацій

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...