На офіційному порталі Кабінету Міністрів України оприлюднено Порядок ведення реєстрів заяв про повернення суми бюджетного відшкодування податку на додану вартість, затверджений постановою №68 від 22.02.2016.

Постанова розроблена Міністерством фінансів України на у зв’язку із змінами до податкового законодавства, якими запроваджено створення 2 публічних реєстрів з хронологічного системою відшкодування ПДВ та забезпечує умови для створення відкритих реєстрів з відшкодування ПДВ.

Установлено, що до реєстрів заяв про повернення суми бюджетного відшкодування податку на додану вартість включаються заяви, подані після 1 лютого 2016 року. Заяви про повернення суми бюджетного відшкодування податку на додану вартість, суми податку за якими не повернуті до 1 лютого 2016 р., не включаються до таких реєстрів.

Порядком зокрема передбачено: перелік інформації, яка мітитиметься у таких реєстрах; автоматичне внесення заяв до відповідного реєстру, що здійснюватиметься протягом операційного дня у хронологічному порядку надходження таких заяв; щоденне опублікування таких реєстрів на офіційному веб-сайті Державної фіскальної служби.

Нагадаємо, за Законом України від 24 грудня 2015 року №909-VIII «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень у 2016 році» зміни щодо запровадження реєстрів заяв про  повернення суми бюджетного відшкодування набирають чинності з 1 лютого 2016 року

Постанову можна прочитати та завантажити за посиланням: http://www.kmu.gov.ua/control/uk/cardnpd?docid=248848268

Головне управління ДФС у Черкаській області,
відділ комунікацій

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...