26 лютого 2018 року у м.Черкаси відбудеться традиційний щомісячний безкоштовний семінар для підприємців – фізичних осіб і громадян з питань оподаткування.

Лектори – фахівці Головного управління ДФС у Черкаській області.

Місце проведення заходу: актова зала будівлі головного управління ДФС у Черкаській області (м. Черкаси, вул. Хрещатик, 235, другий поверх).

Початок: 10-00 год.

Основна тема – податкова звітність за 2017 рік. На конкретних прикладах будуть висвітлені питання подання декларації ФОП – платниками єдиного податку першої та другої груп (звітують по строку 1 березня) та громадянами, які зобов’язані задекларувати доходи (по строку до 1 травня).

Також готуються тема «Облік та податкові питання ФОП, які змінили податкову адресу» та короткий огляд «Характерні порушення у підприємців – платників єдиного податку».

Проводитиметься відео запис семінару.

Тези лекторів, презентації та роздатковий матеріал для декларантів будуть викладені після 16-00 год. 26.02.2018 на субсайті ГУ ДФС у Черкаській області, а відео – наступного дня на YouTube-каналі «Допомога платнику» https://www.youtube.com/channel/UCKJFJnNkoRLlDwMm0nUi8Nw

Рекомендуємо завантажити і використовувати матеріали попередніх семінарів ГУ ДФС у Черкаській області для ФОП та громадян (тези лекторів, роздатковий матеріал, відповіді на запитання): http://ck.sfs.gov.ua/zahodi-dlya-platnikiv/ а також відео: https://www.youtube.com/playlist?list=PLx6OExJokLNTCgiT1peKV9vNNkAc1bkHf

Головне управління ДФС у Черкаській області,
відділ комунікацій управління організації роботи

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...