Законність діяльності органів ДФС та дій працівників служби перебуває під пильним громадським контролем та контролем відповідних органів. Постійні перевірки проводить внутрішня безпека фіскальної служби.

Значна оперативно – розшукова діяльність головного управління ДФС у Черкаській області, що проводиться виключно відносно недобросовісних платників, які не бажають законно працювати і сплачувати податки, викликає невдоволення у останніх. Вони намагаються уникнути відповідальності та переводять ці питання у політичну площину.

Так, стосовно зауважень про використання територіальних органів ДФС в якості інструменту тиску на бізнес.

Слідче управління фінансових розслідувань проводить розслідування по кримінальному провадженню, яке внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом умисного ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах за ознакою ч.3 ст.212 КК України.

Зважаючи на відмову у наданні документів з боку фігуранта по справі, слідче управління отримало ухвалу суду на проведення обшуків. Досудове розслідування триває.

Також нагадуємо, що головне управління ДФС у Черкаській області працює для платників виключно у правовому полі та є прозорим і відкритим до співпраці.

Кожна скарга платників та зауваження до роботи головного управління розглядаються по суті, та пропозиції платників враховуються в роботі. Спеціально для платників Черкаської області працюють ініціативні сервіси головного управління ДФС у Черкаській області, робота яких постійно удосконалюється.

Телефон відділу комунікацій (0472) 33-91-34. Телефон довіри (0472) 33-91-81. Сервіс «Пульс» Державної фіскальної служби України 0800-501-007, напрямок «4»

Головне управління ДФС у Черкаській області,
відділ комунікацій управління організації роботи

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...