Нагадуємо, що з 1 січня до 1 квітня зобов’язані подати шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік. Вказане передбачено відповідно до Закону України від 14 жовтня 2014 року №1700-VII «Про запобігання корупції» і таке декларування проводиться щорічно.

Також обов’язок з подання минулорічної декларації стосується осіб, які припинили діяльність пов’язану з виконанням функцій держави або місцевого самоврядування протягом 2017 року.

Для подання декларації за минулий рік суб’єкт декларування має використовувати особистий ключ електронного цифрового підпису (ЕЦП) та для заповнення декларації – отримати довідку про минулорічні доходи.

Рекомендації від ДФС

1. Отримати відомості про доходи за допомогою Електронного кабінету. Процедура дуже проста і не займає багато часу – близько 30 хвилин. Основна вимога – наявність у запитувача електронного цифрового підпису для фізичної особи. Перегляд відео інструкції головного управління ДФС у Черкаській області «Як отримати довідку про доходи за 2017 рік»

2. Електронний ключ для заповнення декларації можна безкоштовно отримати у пунктах реєстрації АЦСК ІДД ДФС України (в Черкаській області – у м.Черкасах та Звенигородка в приміщеннях відповідних державних податкових інспекцій)

3. Для початку заповнення вказаної декларації необхідно перейти на веб-портал НАЗК та авторизуватись за допомогою особистого ключа ЕЦП (файл Key-6.dat) та ввести актуальну адресу електронної поштової скриньки (бажано використовувати поштові скриньки доменних зон «ua», «net» або «com»).

4. Детальну інформацію щодо порядку заповнення та подання декларації розміщено на веб-сайті НАЗК. Роз’яснення для суб’єктів декларування читайте у розділі «Декларування»: https://nazk.gov.ua/rozyasnennya-dlya-subyektiv-deklaruvannya

5. Яка відповідальність суб’єктів декларування, читайте тут: https://nazk.gov.ua/vidpovidalnist-0

Головне управління ДФС у Черкаській області,
відділ комунікацій управління організації роботи

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...