В ході проведення операції «Акциз-2018» працівники податкової міліції Черкаської області на території автомобільного кооперативу міста встановили факт зберігання фальсифікованих алкогольних напоїв мешканцем м. Черкаси.

В результаті огляду гаражного приміщення, що використовувався у незаконній діяльності, виявлено та вилучено пластикові пляшки об’ємом 5 літрів кожна в кількості 110 штук, повністю заповнені безбарвною рідиною невідомого походження з характерним запахом спирту. Загальна вартість вилучених товарно-матеріальних цінностей становить 88 тисяч гривень. Проводяться подальші перевірочні заходи для прийняття рішення відповідно до чинного законодавства.

Загалом, за результатами проведених працівниками податкової міліції Черкаської області заходів у ході проведення операції «Акциз-2018», з початку року з тіньового обігу вилучено підакцизних товарів (лікеро-горілчаних та тютюнових виробів) на суму 2,2 млн. грн., викрито і припинено діяльність 2-ох підпільних цехів з масового виробництва тютюнових виробів та небезпечного для життя фальсифікованого алкоголю.

Нагадуємо, що працівниками податкової міліції проводяться постійні заходи щодо відпрацювання ринку обігу підакцизної продукції (спирту, алкогольних напоїв, тютюнових виробів, паливно – мастильних матеріалів). Просимо усіх небайдужих громадян інформувати про відомі їм факти незаконного виготовлення та/або реалізації вказаних товарів за телефон чергової частини Головного управління ДФС у Черкаській області - (0472) 33-91-95.

Головне управління ДФС у Черкаській області,
відділ комунікацій управління організації роботи

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...