На сьогодні до державного бюджету зібрано 2,003 млрд.грн. податків і зборів, що на 287,3 млн.грн. більше ніж за І півріччя 2017 року.

У тому числі зібрано 822 млн.грн. податку на додану вартість; 535,7 млн.грн. податку на доходи фізичних осіб (ПДФО); 223,2 млн.грн. податку на прибуток підприємств та 154,7 млн.грн. військового збору.

Також на сьогодні до місцевих бюджетів надійшло 2,7 млрд. грн. податків, що на 346 млн.грн. більше у порівнянні з січнем – червнем минулого року. Надходження ПДФО становлять понад 1,6 млрд.грн., земельного податку та орендної плати за землю 343 млн.грн. та єдиного податку – 441,3 млн. гривень.

За перше півріччя очікується збір до державного бюджету у сумі 2,2 млрд. грн. податків, до місцевих – майже 3 млрд.грн. Надходження єдиного внеску сягнуть 2,1 мільярди гривень.

Нагадаємо, за січень – травень від Черкаської області до бюджетів усіх рівнів надійшло (збір) 4244 млн. гривень податків і зборів. Це на 854 млн. грн. більше в порівнянні з показником п’яти місяців минулого року.

До державного бюджету зібрано 1852 млн.грн. – на 403 млн.грн. більше січня – травня 2017 року. До місцевих за п’ять місяців надійшло 2392 млн.грн., тоді як минулоріч за цей період місцеві бюджети отримали у 1,24 раза або майже на півмільярда менше.

Також звітного періоду надійшло 1720 млн. гривень єдиного соціального внеску (+379,7 млн.грн. в порівнянні з відповідним показником минулого року).

Головне управління ДФС у Черкаській області,
відділ комунікацій управління організації роботи

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...