В ході проведення операції «Акциз-2018» та розслідування кримінального провадження, відкритого за ч. 3 ст. 204 КК України (незаконне виготовлення підакцизних товарів з недоброякісної сировини, що становить загрозу для життя та здоров’я людей, незаконне зберігання та збут підакцизних товарів) співробітниками податкової міліції ГУ ДФС у Черкаській області припинено діяльність підпільного цеху з виготовлення «псевдогорілчаних» виробів.

Так в ході розслідування кримінального провадження встановлено місцевого жителя, який у гаражному боксі, розташованому в одному із автомобільних кооперативів Черкас, організував підпільне виробництво підакцизних товарів. Процес виробництва був доволі простим: спирт невідомого походження змішувався з водою та концентратами харчових добавок через спеціальне обладнання, а отримана спиртовмісна суміш сумнівної якості розливалась у заздалегідь підготовлені пластикові ємності.

Реалізація фальсифікату здійснювалась як у місці його незаконного виготовлення так і за допомогою розміщення безкоштовних оголошень на відповідних ресурсах мережі Інтернет, а також у закритих спільнотах мобільного месенджеру Viber.

За результатами проведення працівниками податкової міліції ГУ ДФС у Черкаській області санкціонованого обшуку в авто-гаражному кооперативі вилучено партію фальсифікованих лікеро-горілчаних напоїв – горілки та коньяку, спирту та обладнання для підпільного виготовлення фальсифікату на суму понад 1 млн. гривень.

Досудове розслідування триває, товарно-матеріальні цінності вилучені та передані на відповідальне зберігання

Головне управління ДФС у Черкаській області,
відділ комунікацій управління організації роботи

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...