В головному управлінні ДФС у Черкаській області в чергове визначили і привітали ровесників Незалежності.

За даними профільного підрозділу головного управління ДФС у Черкаській області на сьогодні на обліку в державних податкових інспекціях Черкащини знаходяться 449 фізичних осіб – підприємців 1991 року народження. 271 з їх числа чоловіки, решта, сто сімдесят вісім – бізнес - леді. У 2017 році в регіоні працювало 442 ровесники Незалежності (266 чоловіків та 176 жінок), у 2016 – 442, у 2015 – 390, у 2014 – 283.

У День Державного Прапора України святкували свій 27-й день народження підприємці зі Шполи Олександра Бурлака, Євгеній Вовк та Олег Зміюк.

В 16 років зареєструвався підприємцем і 11 років здійснює господарську діяльність ровесник Незалежності Антон Береговий з Канева; 10 років підприємницького стажу має народжена 1991 року Демиденко Олена з Чигиринського району; 9 – Марина Ільєнко з Драбівського району та по 8 років –Едуард Король з Городищенського району, Микола Ружицький з Жашкова, Віта Остапенко зі Шполи, Євгенія Бойко з Золотоніського району, Артем Савенко з Черкас.

Найбільша кількість підприємливої молоді обліковується в ДПІ у м. Черкасах (278 або 62 відс.), Смілянській об’єднаній ДПІ (77), Уманській (66), Золотоніській ОДПІ (31).

27 років підприємницького стажу (на податковому обліку з 1991 року) мають Василь Лушпіган з Городищенського району, Надія Фаранюк з Умані, Сергій Швайковський та Микола Кибалюк з Монастирища, Галина Варченко з смт.Маньківка.

Також двадцять сім років плідно працюють 173 підприємства Черкащини. Найбільше сумлінних ровесників Незалежності в обласному центрі (74).

В органах фіскальної служби Черкаської області працює 26 ровесників Незалежності.

Вітаємо колег, підприємства і молодь, народжених знакового для нашої країни року.

Особливі привітання усім, хто відзначає свій день народження 23 та 24 серпня. Прийміть побажання здоров’я, життєвої наснаги, достатку, щедрої долі та успіхів в усіх добрих справах і починаннях.

Із святом, Україно і зі святом усіх нас!

Головне управління ДФС у Черкаській області,
відділ комунікацій

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...