«В головному управлінні ДФС у Черкаській зацікавлені, щоб кращих платників дедалі більшало», – зазначив перший заступник керівника фіскальної служби області Микола Гріднєв на розширеному засіданні громадської ради при головному управлінні ДФС у Черкаській області.

Під час засідання привітали і відзначили переможців Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків – 2017» регіонального рівня.

За рішенням рейтингової комісії переможцями стали 6 платників Черкаської області – велике, 4 середні та мале підприємство; у сфері торгівлі, науково-технічної діяльності та в аграрній галузях: ТОВ «Фабрика агрохімікатів» (м. Черкаси); ТОВ «Вайсе – Стиль» (м. Черкаси); СТОВ Вільшанка (Городищенський район), СТОВ «Красенівка» (Чорнобаївський р-н), СТОВ Першотравневе (Шполянський р-н), Товариство з обмеженою відповідальністю «Черкасиелеваторторг», м. Черкаси.

ТОВ «Фабрика агрохімікатів» привітали з перемогою на всеукраїнському рівні. Рішенням Вищої рейтингової комісії «Сумлінні платники податків-2017»: goo.gl/ABT9QS товариство визначено одним з 44 переможців Рейтингу 2017 року.

Голова громадської ради при головному управлінні ДФС у Черкаській області, Голова Ради Територіального відділення АППУ в Черкаській області Лора Рубченко нагадала, що проведення щорічного Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків» започатковано Асоціацією платників податків України в 2011 році. Метою Рейтингу є створення сприятливих умов для розвитку взаємовигідної співпраці між державою і бізнесом та відзначення кращих здобутків платників податків. Основний задум Рейтингу – підвищити авторитет сумлінних платників податків в бізнесі, суспільстві та державі. Рейтинг проводиться у два тури – на регіональному та всеукраїнському рівнях. Участь в обох турах добровільна та безкоштовна. Церемонія нагородження переможців Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків – 2017» відбудеться 30 листопада п.р. в готелі «Прем'єр палас».

Також на розширеному засіданні громадської ради при головному управлінні ДФС у Черкаській області обговорили проблемні питання підприємницької діяльності, взаємодії з контролюючими органами та податкового законодавства. Основне – перевірки на виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 5 вересня №649-р «Про заходи, спрямовані на детінізацію відносин у сфері зайнятості населення», які розпочнуться з 5 жовтня та нагальність погашення заборгованості з ЄСВ. Лора Рубченко наголосила, що бізнес має кілька днів для усунення недоліків і оформлення трудових відносин з працівниками. Вона закликала учасників засідання негайно довести інформацію до платників і підключитися, враховуючи обмежений час, до інформаційно – роз’яснювальної роботи щодо необхідності офіційного працевлаштування працівників та сплати податків і внеску із заробітної плати.

Головне управління ДФС у Черкаській області,
відділ комунікацій

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...