В рамках проведення операції «Акциз-2018», спрямованих на детінізацію ринку підакцизних товарів, виявлення та руйнування схем їх незаконного виробництва та обігу, а також розслідування кримінального провадження, відкритого за ч. 1 ст. 204 КК України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) співробітниками податкової міліції ГУ ДФС у Черкаській області припинено діяльність чергової незаконної автозаправної станції,

Так, в ході розслідування кримінального провадження встановлено громадянина, який здійснював придбання, зберігання, а також збут незаконно виготовлених підакцизних товарів (дизельного палива) на «підпільній» АЗС у місті Жашкові.

За результатами санкціонованого обшуку за адресою місцезнаходження нелегальної АЗС проведено демонтаж автозаправного комплексу, що використовувався у протиправній діяльності, та вилучено з незаконного обігу 1,2 тис. літрів дизельного палива.

Загальна сума вилучених та переданих на відповідальне зберігання товарно-матеріальних цінностей становить 336 тис. гривень.

Триває слідство.

Головне управління ДФС у Черкаській області,
відділ комунікацій

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...