В ході проведення операції «Акциз-2019» та розслідування кримінального провадження, відкритого за ч. 3 ст. 204 КК України (незаконне виготовлення підакцизних товарів з недоброякісної сировини, що становить загрозу для життя та здоров’я людей, незаконне зберігання та збут підакцизних товарів) працівниками податкової міліції Головного управління ДФС у Черкаській області припинено діяльність підпільного цеху із збуту спирту невідомого походження та незаконно виготовлених «псевдогорілчаних» виробів.

Так, в ході розслідування кримінального провадження встановлено трьох місцевих мешканців, які в гаражному приміщенні на території станції технічного обслуговування автомобілів здійснювали незаконне виготовлення з метою збуту, зберігання з цією метою та збут спирту та фальсифікованих лікеро-горілчаних напоїв – горілки (водно-спиртової суміші) та коньяку.

За результатами проведення санкціонованих обшуків гаражного приміщення та автомобілів, що використовувались у протиправній діяльності, з незаконного обігу вилучено партію фальсифікованих лікеро-горілчаних напоїв – горілки та коньяку на суму понад 1 млн. 110 тис. гривень.

Загальна вартість вилучених та переданих на відповідальне зберігання товарно-матеріальних цінностей становить понад 1 млн. 728 тисяч гривень.

Проводяться подальші слідчі дії, направлені на розслідування даного кримінального правопорушення

Головне управління ДФС у Черкаській області,
відділ комунікацій

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...