10 січня 2019 року у м.Черкаси відбудеться раніше анонсований безкоштовний семінар для підприємців – фізичних осіб і громадян.

Лектори – фахівці Головного управління ДФС у Черкаській області ознайомлять з податковими новаціями – 2019 для підприємців і громадян та нададуть усім бажаючим підприємцям, громадянам і самозайнятим особам інформаційну та практичну допомогу у заповненні звітності за 2018 рік.

Місце проведення заходу: актова зала будівлі головного управління ДФС у Черкаській області (м. Черкаси, вул. Хрещатик, 235, другий поверх).

Початок: 10-00 год.

Підприємці м.Черкас отримають пам’ятку про сплату податків у 2019 році (ставки, терміни сплати).

Пропонуємо активно опрацьовувати новації – 2019 і прочитати коментарі головного управління ДФС в області «Плануємо новий податковий рік!» (розмір мінімальної заробітної плати, прожиткового мінімуму на 2019 рік та оновлені ставки (пільги) з податків, розмір яких від них залежить): goo.gl/PxdGnt; застосування РРО ФОП – платниками єдиного податку: goo.gl/ZQSAU1 та поширення ставки ЄСВ у 8,41% для ФОП – роботодавців: goo.gl/Z49ZjS

Готуються коментарі головного управління ДФС у Черкаській області для платників єдиного податку та приклади розрахунку податків із заробітної плати – 2019.

Інформація про відкриття з 3 січня рахунків об’єднаних територіальних громад, утворених за результатами перших місцевих виборів, що відбулись у 2018 році: goo.gl/7S9qne

Головне управління ДФС у Черкаській області,
відділ комунікацій

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...