Головне управління ДФС у Черкаській області звертає увагу платників регіону на додатково відкриті рахунки за кодами:

  • 11010501 «Податок на доходи фізичних осіб, що сплачується фізичними особами, які не підлягають обов’язковому декларуванню»;
  • 11011001 «Військовий збір, що сплачується фізичними особами за результатами річного декларування»;
  • 19011000 «Екологічний податок, який справляється за викиди в атмосферне повітря двоокису вуглецю стаціонарними джерелами забруднення»

Дата початку здійснення операцій по зарахуванню надходжень на вказані рахунки – 3 січня 2019 року.

Завантажити і використовувати реквізити можна у розділі «Бюджетні рахунки» субсайту офіційного веб-порталу ДФС ck.sfs.gov.ua

Посилання: goo.gl/nzccMT

Також введені в дію реквізити рахунків для зарахування надходжень для окремих ОТГ

У зв'язку із набуттям повноважень місцевими радами об’єднаних територіальних громад, за результатами перших місцевих виборів, що відбулись у 2018 році Державне казначейство України відкрило рахунки для зарахування надходжень для таких громад. В Черкаській області це:

Хлистунівська сільська (Городищенський район); Вільшанська селищна (Городищенський район); Великохутірська сільська (Драбівський район); Михайлівська сільська (Драбівський район); Плешканівська сільська (Золотоніський та Драбівський райони); Водяницька сільська (Звенигородський район); Шевченківська сільська (Звенигородський район); Лебедівська сільська (Кам’янський район); Бобрицька сільська (Канівський район); Литвинецька сільська (Канівський район); Межиріцька сільська (Канівський район); Таганчанська сільська (Канівський район); Канівська міська; Бужанська сільська (Лисянський район); Лисянська селищна; Балаклеївська сільська (Смілянський район); Березняківська сільська (Смілянський район); Тернівська сільська (Смілянський район); Дмитрушківська сільська (Уманський район); Ладижинська сільська (Уманський район); Баландинська сільська (Уманський район); Леськівська сільська (Черкаський район); Русько-Полянська сільська (Черкаський район); Червонослобідська сільська (Черкаський район); Медведівська сільська (Чигиринський район); Чигиринська міська; Сагунівська сільська (Чигиринський та Черкаський райони); Лип’янська сільська (Шполянський район); Шполянська міська.

Дата введення рахунків в дію — 3 січня 2019 року. Рахунки, що були відкриті для громад, які увійшли до складу перелічених ОТГ, закриті з 2 січня 2019 року. Також за роз'ясненням казначейської служби, від 3 січня введені в дію рахунки за надходженнями для ОТГ лише за кодами класифікації доходів бюджету, що були передбачені в рішеннях про місцеві бюджети на 2018 рік. У подальшому рахунки довідкриваються (перевідкриваються) згідно з рішеннями про місцеві бюджети ОТГ на 2019 рік.

Реквізити рахунків для зарахування інших платежів та по інших, ніж перелічені ОТГ Черкаської області, залишаються незмінними від 2 липня 2018 року.
Взагалі не змінилися на даний час рахунки з ЄСВ!

Закликаємо платників при сплаті податків переконатися, що розрахункові документи на сплату податків, зборів та платежів до державного та місцевих бюджетів заповнені правильно.

Слід керуватися наказом Міністерства фінансів України від 24.07.2015 №666 «Про затвердження Порядку заповнення документів на переказ у разі сплати (стягнення) податків, зборів, митних платежів, єдиного внеску, здійснення бюджетного відшкодування податку на додану вартість, повернення помилково або надміру зарахованих коштів»: goo.gl/4G25r2 Через некоректне або невірне зазначення платником призначення платежу, можливе виникнення податкового боргу, пені та штрафних санкцій за несплату/несвоєчасну сплату податків, зборів.

За інформацією Державної казначейської служби України, платники продовжують сплачувати податки і збори за старими або невірними реквізитами. Такі кошти не зараховуються до бюджетів, а повертаються платникам як нез’ясовані надходження. Інформація про рахунки в розрізі областей – розміщена на офіційному порталі ДФС у рубриці «Бюджетні рахунки»: goo.gl/ecvkKq та на веб-сторінках органів Державної казначейської служби України

Пропонуємо активно опрацьовувати новації – 2019 і прочитати коментарі головного управління ДФС в області «Плануємо новий податковий рік!» (розмір мінімальної заробітної плати, прожиткового мінімуму на 2019 рік та оновлені ставки (пільги) з податків, розмір яких від них залежить): goo.gl/PxdGnt; застосування РРО ФОП – платниками єдиного податку: goo.gl/ZQSAU1 та поширення ставки ЄСВ у 8,41% для ФОП – роботодавців: goo.gl/Z49ZjS

Головне управління ДФС у Черкаській області,
відділ комунікацій

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...