За повідомленням оперативного управління головного управління ДФС у Черкаській області в рамках проведення операції «Акциз-2019» та розслідування кримінального провадження за ч. 3 ст. 204 Кримінального кодексу України працівники податкової міліції Черкаської області, які відслідковували підпільну реалізацію алкогольного фальсифікату, викрили черкащанина, що налагодив незаконне виготовлення з метою збуту, зберігання та збут незаконно виготовлених фальсифікованих лікеро-горілчаних напоїв – спирту та горілки (водно-спиртової суміші) у власному домоволодінні.

Вказану реалізацію громадянин також здійснював за допомогою сайту безкоштовних оголошень www.olx.ua мережі інтернет та через створену ним закриту групу у мессенджері вайбер.

За результатами проведення санкціонованого обшуку у приватному будинку, який використовувався у протиправній діяльності, із незаконного обігу вилучено та передано на відповідальне зберігання фальсифіковану підакцизну продукцію на суму 330 тис. 200 гривень: 143 літри спирту орієнтовною вартістю 271 тис. 700 гривень і 325 літрів алкогольних напоїв орієнтовною вартістю 58 тис. 500 гривень.

Проводяться подальші слідчі дії, направлені на розслідування даного кримінального правопорушення

Головне управління ДФС у Черкаській області,
відділ комунікацій

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...