За повідомленням управління обслуговування платників Головного управління ДПС у Черкаській області за вісім місяців поточного року кількість новозареєстрованих суб’єктів господарської діяльності регіону склала 5656, у т.ч. 981 юридична особа та 4675 – фізичні. За січень – серпень 2018 року зареєструвались 5437 платників, у т.ч. 4480 - ФОП.

Водночас на 1 вересня 2019 року припинено 4545 суб’єктів господарської діяльності: 473 юридичні особи та 4072 – ФОП. У січні – серпні 2018 року було припинено 3889 платників: 290 юридичних осіб та 3599 фізичних осіб - підприємців.

Станом на 01.09.2019 зареєстровано платниками ПДВ 6478 суб`єктів господарювання, що на 177 платників більше у порівнянні з аналогічним періодом минулого року.

Як поінформували в управлінні контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів Головного управління ДПС у Черкаській області, в ході проведення 161 фактичної перевірки встановлено 95 фактів порушення порядку зберігання, транспортування та реалізації алкогольних напоїв, тютюнових виробів та торгівлі паливо-мастильними матеріалами (ПММ) на загальну суму майже 3 млн. гривень. Зокрема виявлено зберігання та продаж фальсифікованих алкогольних напоїв, у непризначеній тарі, реалізація алкогольних напоїв та тютюнових виробів неповнолітнім, без марок акцизного збору або з підробленими марками, провадження безліцензійної торгівлі алкогольними напоями, тютюнової продукції та ПММ.

В результаті проведення спільних заходів з працівниками оперативного управління ГУ ДФС у Черкаські області з незаконного обігу вилучено підакцизні товари на суму близько 28 млн. гривень.

Від початку року анульовано 333 ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та 209 – тютюновими виробами, 12 ліцензій анульовано за продаж алкогольних напоїв та тютюнових виробів неповнолітнім.

Нагадуємо, від 29 серпня 2019 року розпочало діяльність Головне управління ДПС у Черкаській області, якому було передано функції і повноваження Головного управління ДФС у Черкаській області, що припиняється. Ідентифікаційний код Головного управління ДПС у Черкаській області: 43142920. Адреса: 18002, м.Черкаси, вул.Хрещатик, 235.

Сайт: http://ck.tax.gov.ua Електронний кабінет: https://cabinet.tax.gov.ua/

В.о. начальника Головного управління ДПС у Черкаській області Гусак Віктор Григорович.

Адміністративні послуги та консультації платникам надаються у штатному режимі

Головне управління ДПС у Черкаській області,
СЕКТОР комунікацій

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...