За повідомленням оперативного управління головного управління ДФС у Черкаській області співробітники податкової міліції ГУ ДФС у Черкаській області спільно з управлінням Служби безпеки України в Черкаській області виявили дві незаконні АЗС та вилучили партію підакцизних товарів.

В рамках проведення операції «Акциз-2019» встановлено службових осіб суб`єкта господарювання, які на власних автозаправних станціях, розташованих у Черкаській області, здійснювали зберігання і реалізацію пально-мастильних матеріалів (дизельне паливо, бензин, скраплений газ) без необхідних дозвільних документів на даний вид підприємницької діяльності, чим порушувало вимоги ст. 3 та ст. 4 Закону України «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності» від 06.09.05 за № 2806‑IV.

За результатами проведених заходів з незаконного обігу вилучено та передано на відповідальне зберігання товарно-матеріальних цінностей підакцизної групи (дизельне паливо, бензин, скраплений газ) в кількості понад 83 тонни вартістю 2,3 млн. гривень.

Проводяться подальші перевірочні заходи

Головне управління ДФС у Черкаській області,
відділ комунікацій

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...