Як поінформували в управлінні податків і зборів з юридичних осіб Головного управління ДПС у Черкаській області за одинадцять місяців ц.р. платники Черкаської області заявили до відшкодування ПДВ в сумі 727,4 млн. гривень. Відшкодований податок грошовими коштами 160 платникам в загальній сумі 727,6 млн. гривень. За десять місяців 2018 року відшкодовано 151 платникам 660,1 млн. гривень.

Станом на 1 грудня п.р. кількість зареєстрованих платників податку на додану вартість у Черкаській області становить 6530. Минулорічна кількість платників ПДВ на цю дату – 6319.

Підрозділами аудиту Головного управління ДПС у Черкаській області за одинадцять місяців ц.р. проведено 285 перевірок суб'єктів господарювання. З них 57 планових документальних перевірок, 228 – позапланових в зв’язку із ліквідацією/закриттям юридичних осіб та порушеннями розрахунків у сфері ЗЕД. З найбільш поширених порушень, виявлених перевірками: проведення платниками нереальних операцій з придбання товарів або послуг, які не відбувалися (не надавалися) у обсягах, які вказані в первинних документах, в тому числі через неможливість їх реальної поставки, оскільки у постачальника немає ресурсів, необхідних для виробництва, зберігання і транспортування таких товарів; порушення порядку ведення бухгалтерського та податкового обліку; відсутність первинних документів, регістрів бухгалтерського обліку та документів, пов'язаних з обчисленням та сплатою податків і зборів, ведення яких передбачено законодавством; порушення строків розрахунків в іноземній валюті за імпортними/експортними операціями.

За результатами контрольно-перевірочної роботи Головним управлінням ДПС у Черкаській області донараховано порушникам законодавства до сплати до бюджету 546,8 млн. гривень.

Головне управління ДПС у Черкаській області,
Сектор комунікацій

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...