Консультативно-дорадчий орган утворений при Головному управлінні ДПС у Черкаській області.

Виходячи з завдань, новообрана рада у кількості 16 представників впливових громадських підприємницьких організацій, профспілок, закладів освіти здійснюватиме громадський моніторинг за діяльністю ГУ ДПС у Черкаській області; сприятиме врахуванню ГУ ДПС в області громадської думки під час своєї діяльності; забезпечить реалізацію громадянами конституційного права на участь в управлінні державними справами і залучатиме представників заінтересованих сторін до проведення консультацій з громадськістю та моніторингу результатів формування та реалізації державної, регіональної політики.

В.о. начальника Головного управління ДПС у Черкаській області Дмитро Таран підкреслив, що утворення громадської ради – велика подія для головного управління ДПС в області, яке зацікавлене у якісній комунікації з громадськістю, проведенні конструктивного діалогу з інститутами громадянського суспільства та враховує у своїй роботі зауваження і пропозиції платників. Особливо зараз, коли йде висвітлення податкових новацій для підприємців та громадське обговорення нормативно-правових актів необхідних для запровадження новітніх РРО, електронних сервісів для платників. Він привітав новообрану раду, побажав плідної роботи, закликав до дієвої співпраці і запевнив у готовності керівництва Головного управління ДПС в області брати участь у розширених засіданнях ради і надавати всю необхідну інформацію та роз’яснення в рамках чинного законодавства. Так, у день установчих зборів раді були представлені керівники профільних структурних підрозділів ДПС, які надали детальні роз’яснення за темою, корисну податкову інформацію та відповіли на запитання учасників зборів.

Всі документи і матеріали роботи громадської ради розміщуватимуться у розділі «Громадська рада» субсайту ДПС у Черкаській області вебпорталу ДПС.

Головне управління ДПС у Черкаській області,
Сектор комунікацій

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...