Головне управління у Черкаській області інформує, що на виконання розпорядження голови Черкаської ОДА Романа Боднара «Про створення міжвідомчої робочої групи у Черкаській області з протидії нелегальному обігу та роздрібної торгівлі пальним» працівниками ГУ ДПС у Черкаській області спільно з податковою міліцією ГУ ДФС у Черкаській області під координацією Прокуратури Черкаської області за оперативною інформацією та спільно з Управлінням Служби Безпеки України в Черкаській області здійснюються активні заходи з виявлення та припинення діяльності нелегальних автозаправних станцій.

Слід зазначити, що у період з 28 грудня 2019 року по 06 січня п.р. вже проведено 18 перевірок суб’єктів господарювання за місцем провадження АЗС/АЗГП, за результатами яких:

  • встановлено факти реалізації пального без ліцензії та накладено штрафних санкцій у розмірі 250,0 тис.грн;
  • демонтовано 5 АЗС/АГЗС, на яких проводилась господарська діяльність без відповідних дозвільних документів, отримання яких передбачено чинним законодавством;
  • складено 8 протоколів про адміністративні правопорушення за статтею 164 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення порядку провадження господарської діяльності);
  • вилучено з незаконного обігу паливно-мастильних матеріалів (дизельне паливо, бензин, скраплений газ) понад 167 тонн та обладнання орієнтовною вартістю 3,9 млн. гривень.

У рамках відповідних кримінальних проваджень проведено ряд невідкладних слідчих дій по документуванню протиправної господарської діяльності АЗС/АЗГП. На даний час вирішується питання про накладення арешту на вилучене майно та визнання його речовими доказами у кримінальному провадженні.

Доречно наголосити, що з 01.09.2019 року, від початку роботи ГУ ДПС у Черкаській області та з моменту дії змін, внесених до Закону України від 19 грудня 1995 року №481/95-ВР «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв, тютюнових виробів та пального», проведено 35 фактичних перевірок АЗС/АЗГП, за результатами сума накладених штрафів складає 7 750 000 гривень. Також, з 04 січня п.р. розпочато 8 фактичних перевірок суб’єктів господарювання в сфері роздрібної торгівлі паливом.

Робота в цьому напрямку триває.

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...