Головне управління ДПС у Черкаській області повідомляє, що у 2019 році управлінням податкових перевірок, трансфертного ціноутворення та міжнародного оподаткування проведено 307 документальних перевірок суб'єктів господарювання, що на 82 перевірки (21,1%) менше, ніж за січень - грудень 2018 року.

Позапланових перевірок у січні – грудні 2019 року проведено 247, що порівнянно з аналогічним періодом минулого року менше на 24%.

Проведено у 2019 році 60 документальних планових перевірок юридичних осіб, що менше на 7,7 % ніж у 2018 році.

З найбільш поширених порушень, виявлених перевірками: проведення платниками нереальних операцій з придбання товарів або послуг, які не відбувалися (не надавалися) у обсягах, які вказані в первинних документах, в тому числі через неможливість їх реальної поставки, оскільки у постачальника немає ресурсів, необхідних для виробництва, зберігання і транспортування таких товарів; порушення порядку ведення бухгалтерського та податкового обліку; відсутність первинних документів, регістрів бухгалтерського обліку та документів, пов'язаних з обчисленням та сплатою податків і зборів, ведення яких передбачено законодавством; порушення строків розрахунків в іноземній валюті за імпортними/експортними операціями.

За результатами контрольно-перевірочної роботи Головним управлінням ДПС у Черкаській області донараховано порушникам законодавства до сплати до бюджету 555,0 млн. гривень.

Головне управління ДПС у Черкаській області,
Сектор комунікацій

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...