Про результати кампанії декларування доходів за 2018 рік розповів в.о начальника Головного управління ДПС у Черкаській області Дмитро Таран.

Так, за минулий рік черкащани подали 35 326 декларацій про майновий стан та доходи. Зокрема 6 861 особа подала декларації після граничного терміну (після 1 травня 2019 року). Задекларовано за минулий рік 2 777,6 млн. грн. доходів та визначено 75,9 млн. грн. зобов’язань по сплаті податку і збору.

Податкову знижку задекларували 5 056 осіб – до повернення підлягає 11,5 млн.грн. ПДФО.

Дмитро Таран звернув увагу, що з 1 січня 2020 року розпочалася кампанія декларування, за якою окремі категорії громадян зобов'язані подати річну податкову декларацію про майновий стан та доходи (далі - податкова декларація) та визначити податкові зобов'язання з податку на доходи фізичних осіб і військового збору, та/або мають право подати декларації для отримання податкової знижки.

Також нагадав, що річну податкову декларацію про доходи за минулий рік зобов’язані заповнити і подати до 1 травня 2020 року громадяни, котрі отримали доходи, з яких торік не сплачено податок на доходи фізичних осіб та військовий збір.

Головне управління ДПС у Черкаській області,
сектор комунікацій

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...