В.о. начальника відділу з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС у Черкаській області Олексій Каралкін, в рамках співпраці з Головним управлінням Національної поліції в Черкаській області, провів навчальні заняття з поліцейськими та державними службовцями щодо зміни до антикорупційного законодавства, у системі службової підготовки.

Олексій Каралкін звернув увагу правоохоронців щодо термінів подання декларацій про майновий стан та доходи за 2019 рік (далі – декларація), також на відповідальність за порушення строків звітування. У ході заходу детально обговорили найпоширеніші питання під час подання електронних декларацій та прокоментували помилки, що виникають під час їх подання. Закцентував увагу на включення до щорічної декларації об’єктів, які перебувають у спільній власності; зазначення інформації про об’єкти декларування членів сім’ї декларанта; об’єкти нерухомості, незавершеного будівництва, транспортні засоби, цінні папери, корпоративні права та подарунки; а також про необхідність подання повідомлення про суттєві зміни в майновому стані суб’єктам які визначені в ст. 52 Закону України «Про запобігання корупції».

Також наголосив на відповідальності, яка передбачена Законом України «Про запобігання корупції» за подання завідомо недостовірних відомостей.

Головне управління ДПС у Черкаській області,
Сектор комунікацій

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...