03 березня 2020 року в.о. начальника ГУ ДФС у Черкаській області Наталія Курілко привітала офіцерів податкової міліції, які несли службу у районі проведення операції Об’єднаних сил, висловила подяку за успішне виконання службових та бойових завдань, відданість українському народу, гідне представлення Черкаської області та інтересів ДФС під час несення служби та побажала всім миру, злагоди та любові.

З вітальним словом перед присутніми виступив заступник начальника ГУ ДПС у Черкаській області Віктор Гусак, який висловив подяку за вірність присязі, гідне виконання службових обов’язків та захист економічних інтересів в районах проведення операції Об’єднаних Сил.

За сумлінне ставлення до виконання службових обов`язків, високий професіоналізм, відданість Батьківщині та українському народу, мужність та стійкість, проявлені при виконанні завдань у районі проведення операції Об’єднаних сил працівники податкової міліції нагороджені Почесними грамотами Черкаської обласної державної адміністрації.

Також, від імені керівництва та особового складу Головного управління ДФС у Черкаській області начальник оперативного управління Віталій Мусієнко висловив щиру подяку батькам за гідне виховання синів, які за власним бажанням та з патріотичних міркувань проходили службу в небезпечних умовах, перешкоджаючи незаконному переміщенню товарів через умовний кордон на сході країни в районі проведення операції Об`єднаних сил і достойно представили Черкаську область.

Загалом, вже 44 працівника податкової міліції Головного управління ДФС у Черкаській області пройшли службу в районі проведення ООС/АТО, 14 з яких заохочені відзнакою Президента України «За участь в антитерористичній операції».

Сімнадцята ротація вже на сході і, зокрема, 3 працівники оперативного управління ГУ ДФС у Черкаській області.

Головне управління ДПС у Черкаській області,
Сектор комунікацій

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...