Головне управління ДПС у Черкаській області інформує платників податків про функціонування Загальнодоступного інформаційно-довідкового ресурсу Державної податкової служби (далі - ЗІР). Звертаємо увагу, що ЗІР містить актуальну та повну довідкову інформацію у сфері оподаткування, єдиного внеску та електронних довірчих послуг. У розділах ЗІР розміщені нормативні та інформаційні документи, останні зміни в законодавстві, єдиний реєстр ІПК, електронний кабінет, податковий календар та інше. Так, зокрема, у розділі «Актуальні запитання» за посиланням: http://zir.tax.gov.ua/main/actual/ ви можете знайти запитання – відповіді щодо останніх змін в законодавстві, які діють на час карантину, оголошеного в Україні, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 №211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19».

Слід зазначити, про можливість безкоштовного завантаження мобільних додатків ЗІР на базі Android та iOS за посиланням: http://m.zir.tax.gov.ua/.

З більш детальною інформацією щодо роботи ЗІР та мобільних додатків можна ознайомитись в розділі «Інструкція» ЗІР за посиланням: http://zir.tax.gov.ua/main/index/about/.

Також звертаємо увагу, що вся актуальна інформація розміщується на субсайті Головного управління ДПС у Черкаській області за посиланням: ck.tax.gov.ua та на сторінці у Facebook https://www. facebook.com/tax.cherkasy/

Головне управління ДПС у Черкаській області,
сектор комунікацій

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...