Працівниками податкової міліції ГУ ДФС у Черкаській області спільно з працівниками управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДПС у Черкаській області, в рамках проведення операції «Акциз-2020» було виявлено АЗС яка здійснювала діяльність без відповідних дозвільних документів, розташованій у Черкаській області. У ході перевірки встановлено, що службовими особами здійснювалось зберігання і реалізацію паливно-мастильних матеріалів (дизельне паливо, бензин та скраплений газ) без ліцензії на даний вид підприємницької діяльності, чим порушено вимоги ст. 16 Закону України «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв, тютюнових виробів та пального» від 19.12.1995 № 481/95‑ВР.

За результатами вжитих заходів працівниками вилучено понад 19 тон паливно-мастильних матеріалів орієнтовною вартістю 330,2 тис. гривень.

За порушення порядку провадження господарської діяльності організаторам нелегального продажу паливно-мастильних матеріалів загрожує адміністративна відповідальність передбачена ст. 164 КУпАП.

Триває подальша перевірка.

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...