На період дії карантину вносяться зміни в режим роботи Головного управління ДПС у Черкаській області.

Оновлений графік роботи:

робочий день починається о 8 год. 00 хв. і триває до 17 год. 00 хв.; у п’ятницю з 8 год. 00 хв. до 15 год. 45 хв.; з обідньою перервою – з 12 год. 00 хв. до 12 год. 45 хв.

Прийом відвідувачів у центрах обслуговування платників здійснюється за таким графіком роботи:

з 10 год. 00 хв. до 17 год. 00 хв. (у п’ятницю з 10 год. 00 хв. до 15 год. 45 хв.), з обідньою перервою з 12 год. 00 хв. до 12 год. 45 хв. та з технічними перервами для санітарної обробки та провітрювання кожні дві години на 10 – 15 хв.

Такі зміни внесені в регламент роботи відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 20 травня 2020 року № 392 «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та етапів послаблення протиепідемічних заходів, з урахуванням змін, внесених постановою Кабінету Міністрів України від 17 червня 2020 року № 500 «Про внесення змін до деяких актів Кабінету Міністрів України».

Вхід у приміщення ЦОП:

  • відбувається тільки в захисних масках, рукавичках, та після дезинфекції рук;
  • не допускаються у приміщення громадяни, які мають ознаки інфекційних захворювань;
  • обмежується кількість одночасного перебування людей в залах обслуговування ЦОП: 1 відвідувач – 1 віконце, або робоче місце, яке працює;
  • дотримання відстані між відвідувачами та працівниками ЦОП не менше 1 метра один від одного (для зручності на підлозі розміщені розмежувальні лінії).

Для зручності відвідувачів, біля входу у ЦОП розміщені оголошення з переліком номерів телефонів, за якими платники можуть звертатися для отримання консультацій щодо адміністративних та інших послуг.

Нагадуємо про можливість отримання адміністративних послуг в електронному вигляді через Електронний кабінет.

За допомогою меню «Листування з ДПС» приватної частини Електронного кабінету платники податків мають можливість надіслати лист (запит, звернення тощо) до Головного управління ДПС у Черкаській області у форматі pdf (обмеження 2 МБ).

Вхід до Електронного кабінету здійснюється за адресою: http://cabinet.tax.gov.ua, а також через субсайт Головного управління ДПС у Черкаській області офіційного вебпоталу ДПС.

Крім того, наголошуємо, що отримати кваліфікований електронний підпис можливо не лише у Кваліфікованого надавача ЕДП ІДД ДПС, а й звернувшись до будь-яких інших кваліфікованих надавачів електронних довірчих послуг, перелік яких розміщено на сайті центрального засвідчувального органу Міністерства цифрової трансформації України (http://czo.gov.ua) у розділі «Довірчі послуги».

Також звертаємо увагу, що вся актуальна інформація розміщується на субсайті Головного управління ДПС у Черкаській області за посиланням: ck.tax.gov.ua та на сторінці у Facebook https://www. facebook.com/tax.cherkasy/

Головне управління ДПС у Черкаській області
Сектор комунікацій

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...