На Черкащині співробітники податкової міліції Головного управління ДФС у Черкаській області спільно з Управлінням патрульної поліції в Черкаській області Департаменту патрульної поліції та співробітниками ГУ НП в Черкаській області вилучили з незаконного обігу велику партію спирту сумнівної якості та походження.

Заходи здійснювались в рамках проведення операції «Акциз-2020» з метою запобігання тіньовому виробництву та обігу підакцизних товарів.

Небезпечну продукцію виявили на автомобільній трасі Київ-Одеса поблизу с. Собківка Уманського району Черкаської області у спеціально обладнаному для перевезення контрафактної продукції вантажному автомобілі, яким здійснювалось транспортування не облікованого спирту, призначеного для незаконного виготовлення алкогольних напоїв.

Під час огляду у вантажному відсіку даного автомобіля виявлено 92 бочки ємністю по 225 літрів кожна, заповнених прозорою рідиною з характерним запахом спирту.

З незаконного обігу вилучено 20 700 літрів спирту орієнтованою вартістю 3 726 000 грн, який міг бути використаний для виробництва біля 51 750 літрів небезпечного для здоров’я алкогольного сурогату та автомобіль, яким здійснювалось транспортування спирту.

На даний час тривають заходи по встановленню власника підакцизної продукції та каналів її постачання на територію України.

За вказаним фактом до ЄРДР внесено відомості про вчинення кримінального правопорушення, відповідальність за яке передбачена ч. 1 ст. 358, ч. 1 ст. 204 КК України.

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...