При державних податкових інспекціях Головного управління ДПС у Черкаській області функціонують 22 Центри обслуговування платників, де платники податків можуть отримати інформаційних, консультативних та адміністративних послуг.

Центрами забезпечується надання 31 виду адміністративних послуг.

З переліком адміністративних послуг, що надаються Головним управлінням ДПС у Черкаській області, можна ознайомитись на офіційному субсайті «Територіальні органи ДПС у Черкаській області» у розділі «Адміністративні послуги».

Загалом у січні – липні 2020 року Головним управлінням ДПС у Черкаській області опрацьовано 79,7 тис. звернень у сфері надання адміністративних та надано 79,4 тис. адміністративних послуг. Найбільш поширені адміністративні послуги: видача картки платника податків (25,9 тис.); видача відомостей про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків (19,0 тис.); реєстрація платників єдиного податку (6,9 тис.); реєстрація книг обліку розрахункових документів (6,5 тис.); надання витягу з реєстру платників єдиного податку (5,9 тис.); видача (переоформлення, анулювання) ліцензій (дублікатів ліцензій) на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями, тютюновими виробами, сидром та перрі (5,1 тис.).

Головне управління ДПС у Черкаській області
Сектор комунікацій


 

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...