Співробітниками Головного управління ДПС у Черкаській області в ході виконання заходів з аналізу потенційно ризикових операцій, 27.08.2020 було виявлено проведення господарських операцій суб’єкта господарювання з ознаками підміни номенклатури на суму 5,5 млн гривень.

Платником було надано на реєстрацію податкові накладні з номенклатурою товарів походження яких не прослідковується. Проведений аналіз ризикового суб’єкта показав, що на підприємстві у першому півріччі п.р. відбулась зміна власника та керівника, а також відсутня сплата податків.

В результаті виявлення ризикових операцій, 27.08.2020 комісією Головного управління ДПС у Черкаській області з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних було прийнято рішення про визначення суб’єкта господарювання, який брав участь у зазначених операціях, як такого, що має ознаки ризиковості.

Через створену за останні два місяці ДПС систему оперативного обміну інформацією, інформацію про виявлення ризикових операцій було надіслано до головного управління ДПС в області де були зареєстровані контрагенти ризикового платника.

Як наслідок, 27.08.2020 регіональними комісіями контролюючих органів було прийнято рішення про визначення суб’єктів господарювання, які брали участь у зазначених операціях, як таких, що мають ознаки ризиковості.

Наразі можливість реєстрації вказаними вище суб’єктами податкових накладних з метою формування податкового кредиту з ознаками фіктивності для підприємств реального сектору економіки упереджена.

Головне управління ДПС у Черкаській області
Відділ пресслужби, інформаційної політики та
адміністрування субсайту організаційно-розпорядчого управління

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...