Головне управління ДПС у Черкаській області повідомляє, що відбулось чергове робоче засідання Громадської ради.

У ході засідання взяли участь в.о. начальника Головного управління ДПС у Черкаській області Тетяна ХАРЬКОВСЬКА. заступник начальника Головного управління ДПС у Черкаській області Анатолій МОВЧАН, члени громадської ради, начальники управлінь та працівники відділів з профільних питань, які були внесені до порядку денного.

Під час виступу Тетяна ХАРЬКОВСЬКА наголосила: «Законодавчі новації дуже важливі для платників, оскільки осучаснюють процес адміністрування та сплати податків. Необхідно проводити за даним напрямком активну й цілеспрямовану роз’яснювальну роботу, це сприятиме практичному застосуванню податкових новацій заради успішних результатів як для бізнесу, так і податківців». Також в.о. начальника наголосила, що керівництво та фахівці Головного управління ДПС у Черкаській області завжди відкриті до співпраці.

Анатолій МОВЧАН, під час виступу проінформував членів громадської ради щодо діяльності ГУ ДПС у Черкаській області за 8 місяців 2020 року.

Під час засідання обговорені питання про актуальні зміни у податковому законодавстві, а також вирішено низку інших питань стосовно податкового законодавства та діяльності Громадської ради.

У свою чергу голова Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Черкаській області Лора РУБЧЕНКО подякувала за злагодженість у роботі та належну організацію засідання.

Головне управління ДПС у Черкаській області
Відділ пресслужби, інформаційної політики та
адміністрування субсайту
організаційно-розпорядчого управління

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...