Нещодавно Вища Рейтингова Комісія Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків — 2019» визначила лауреатів конкурсу.

Нагадаємо, що вже традиційно з 2011 року поспіль його проводить Асоціація платників податків України, а до комісії входять представники податкової служби та ділових організацій країни. Всеукраїнський Рейтинг проводиться у два конкурсні тури: перший — на обласному (регіональному) рівні, другий — на всеукраїнському. У Рейтингу беруть участь підприємства трьох категорій — малі, середні, великі.

Рейтингова Комісія звертала увагу на високі досягнення щодо повноти та своєчасності сплати податків та зборів, дотримання податкової дисципліни, кількості офіційно працевлаштованих осіб, і що є не менш важливо на теперішній час — суму коштів, які спрямовують підприємства на соціальні програми та благодійність.

Цьогоріч для участі у Всеукраїнському конкурсі «Сумлінні платники податків - 2019» платниками податків подано всього 616 заявок (від Черкаської області - 13). Усі без виключення 120 підприємств, в точу числі 5 з Черкащини, які виявили бажання прийняти участь у Рейтингу на Всеукраїнському рівні були перевірені ДПС України та Державною службою України з питань праці. Усього визначено 40 підприємств – переможців у різних номінаціях. Мале підприємство Черкащини ТОВ «ТРІУМФ ІТ» отримало перемогу у номінації «Цифрова інформатика».

Щиро вітаємо ТОВ «ТРІУМФ ІТ» та інших переможців з отриманням високого Звання «Сумлінні платники податків – 2019»!

Нагородження переможців на всеукраїнському рівні відбудеться 4 грудня цього року.

Докладніше з інформацією можна ознайомитись на офіційному сайті Асоціації платників податків України за посиланням: https://appu.org.ua/main-news/vidbulosya-zasidannya-vrk-z-viznachennya-tih-hto-otrimav-visoke-zvannya-sumlinnih-platnikiv-podatkiv-2019/

Головне управління ДПС у Черкаській області
Відділ пресслужби, інформаційної політики та
адміністрування субсайту
організаційно-розпорядчого управління

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...