Керівник податкової служби області Антон Царюк прийняв участь у першому установчому засіданні Комісії обласної державної адміністрації з вирішення проблемних питань, пов’язаних з реалізацією державної політики у бюджетній та податковій сферах, під головуванням очільника обласної державної адміністрації Олександра Скічка.

У своєму виступі Антон Царюк зазначив, що на території Черкаської області Державною податковою службою України запроваджено пілотний проект взаємодії з територіальними громадами по наповненню місцевих бюджетів. У рамках проекту розроблено та затверджено стратегію взаємодії Головного управління ДПС у Черкаській області з територіальними громадами, закріплено трирівневе кураторство над громадами. Також, представив присутнім покроковий алгоритм відпрацювання невикористаних резервів за кожним джерелом надходжень.

Задля покращення ситуації з наповненням місцевих бюджетів, зокрема в територіальних громадах на Черкащині, створено комісію з вирішення проблемних питань, пов’язаних з реалізацією державної політики у бюджетній та податковій сферах. У пріоритеті максимальне наповнення місцевих бюджетів та збільшення рівня фінансової спроможності таких громад.

Засідання комісії планують проводити щомісяця за участі профільних структур області: Департаменту фінансів ОДА, податкової служби, Держгеокадастру, Пенсійного фонду області, управління Держпраці та інших контролюючих і правоохоронних органів.

З кожною громадою працюватимуть індивідуально, аби досягти максимальної результативності.

ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА СЛУЖБА УКРАЇНИ
ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДПС У ЧЕРКАСЬКІЙ ОБЛАСТІ
ВІДДІЛ ПРЕССЛУЖБИ, АДМІНІСТРУВАННЯ СУБСАЙТУ ТА КОМУНІКАЦІЙ
З ГРОМАДСЬКІСТЮ ОРГАНІЗАЦІЙНО-РОЗПОРЯДЧОГО УПРАВЛІННЯ

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...