Співробітниками відділу боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом Головного управління ДПС в Черкаській області викрито схему ухилення від сплати податку на прибуток в розмірі 28,7 млн гривень, одним із товариств при здійсненні операцій з експорту зернових культур, що мають невідоме походження, тобто, відсутній факт (джерела) введення в обіг ідентифікованого товару шляхом його придбання або задекларованого виробництва такого товару по всьому ланцюгу постачання.

Встановлено, що посадові особи суб’єкта господарювання в зв’язку з неподанням декларації з податку на прибуток за 2019 рік не відобразили фінансовий результат до оподаткування (прибуток), визначений у фінансовій звітності, що призвело до заниження податку на прибуток в розмірі 28,7 млн гривень. Крім того наявні ознаки легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом, через набуття, володіння, використання, розпорядження зерновими культурами, щодо якого фактичні обставини свідчать про його одержання злочинним шляхом.

Вказані дії мають ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ст. 212, ст. 366 та ст. 209 Кримінального Кодексу України.

Дані матеріали передано до правоохоронних органів для прийняття рішення.

ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА СЛУЖБА УКРАЇНИ
ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДПС У ЧЕРКАСЬКІЙ ОБЛАСТІ
СЕКТОР ІНФОРМАЦІЙНОЇ ВЗАЄМОДІЇ

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...