Сьогодні, 29 квітня 2021 року було проведено засідання комісії Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Черкаській області в режимі онлайн на платформі «Zoom». Участь у засіданні взяли начальник Головного управління ДПС у Черкаській області Антон Царюк, заступник начальника Головного управління ДПС у Черкаській області Анатолій Мовчан, начальник Державної податкової інспекції у м.Черкасах Олександр Коваленко, начальник управління податкового адміністрування фізичних осіб Головного управління ДПС у Черкаській області Володимир Жаврід, начальник управління податкового аудиту Головного управління ДПС у Черкаській області Олександр Байда, голова комісії з питань малого та середнього бізнесу Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Черкаській області Ольга Ракова та члени Громадської ради.

Зі вступним словом до членів комісії Громадської ради звернувся начальник Головного управління ДПС у Черкаській області Антон Царюк, який відкрив засідання, привітав усіх присутніх з наступаючими святами та побажав плідної співпраці.

На засіданні були обговорені проблемні питання малого і середнього бізнесу, на які керівники та фахівці профільних структурних підрозділів Головного управління ДПС у Черкаській області надали вичерпні відповіді та зазначили, що у роботі будуть враховані всі зауваження і пропозиції.

Голова комісії з питань малого та середнього бізнесу Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Черкаській області Ольга Ракова подякувала за злагодженість у роботі та належну організацію засідання.

ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА СЛУЖБА УКРАЇНИ
ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДПС У ЧЕРКАСЬКІЙ ОБЛАСТІ
СЕКТОР ІНФОРМАЦІЙНОЇ ВЗАЄМОДІЇ

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...