Одним із важливих напрямів роботи податкової Черкащини є робота з формування та вдосконалення високої податкової культури населення для утвердження в суспільстві ідеології добровільної сплати податків всіма верствами населення. Ця робота проводиться як з платниками податків, так і з майбутніми платниками податків – дітьми та молоддю.

Так, сьогодні проведено зустріч зі студентами Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування», «Облік і оподаткування» на чолі з завідувачем кафедри економіки підприємства, обліку і аудиту Олександром Яценко та доцентом кафедри Інною Серватинською.

Студентів привітно зустрів начальник ДПІ у м. Черкасах Олександр Коваленко, який презентував майбутнім платникам роботу Центру обслуговування платників. Учасники заходу побували у всіх залах сервісного центру, ознайомились з послугами, які надаються.

Податківець розповів історію формування податкової служби України та сутність сучасних податків. Гості дізнались про сучасні нововведення: про стратегічний план роботи податкової служби, основним гаслом якої є перехід податкової до сервісної служби.

Олександр Коваленко проінформував про право на податкову знижку на навчання, як і хто може її оформити та які документи необхідно подати до податкової служби, зазначивши, що податкову знижку за 2020 рік можливо отримати до 31 грудня 2021 року.

Також студенти ознайомились з історією музею ДПС у Черкаській області.

Заступник начальника Головного управління ДПС у Черкаській області Анатолій Мовчан, спілкуючись зі студентами, повідомив, що податкова служба завжди приділяла особливу увагу вихованню молодого покоління, як сумлінного платника податків, а ознайомлення студентів з особливостями праці в податкових органах є необхідним і важливим, як для них самих, так і для податківців, які зацікавлені у молодих кадрах.

Студентам цікаво було почути про запровадження електронних сервісів, адже молоде покоління розуміє, що онлайн сервіси – вимоги часу.

Зокрема дізналися, як отримати електронний цифровий підпис та користатися послугами електронного сервісу ДПС України «Електронний кабінет».

Під час спілкування студенти задали багато цікавих питань, які турбують їх, як майбутніх випускників та отримали ґрунтовні роз’яснення, за що і подякували заступнику на завершення заходу.

ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА СЛУЖБА УКРАЇНИ
ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДПС У ЧЕРКАСЬКІЙ ОБЛАСТІ
СЕКТОР ІНФОРМАЦІЙНОЇ ВЗАЄМОДІЇ

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...