8 червня 2021 року Громадська рада при Головному управлінні ДПС у Черкаській області провела чергове засідання, яке відбулося у форматі онлайн на платформі ˮZoom”. Участь у засіданні взяли начальник Головного управління ДПС у Черкаській області Антон Царюк, керівники профільних управлінь, голова Громадської ради Лора Рубченко та члени громадської ради.

Засідання розпочала голова Ради Лора Рубченко, яка звернулась із вступним словом до членів Громадської ради та запрошених і ознайомила з порядком денним.

Начальник Головного управління ДПС у Черкаській області Антон Царюк проінформував щодо надходжень до бюджетів всіх рівнів по Черкаській області за 5 місяців 2021 року; про часткове відновлення контрольно-перевірочної роботи у період карантину; про участь у форумі легкої промисловості, який має відбутись 9 червня 2021 року; про впровадження стратегії взаємодії з територіальними громадами.

Відповідно до порядку денного були розглянуті питання та надані відповіді на запитання членів Громадської Ради.

Керівник податкової служби подякував усім за участь, співпрацю та активну позицію та запевнив членів Громадської ради у незмінності курсу податкової служби, її керівництва, на поглиблення конструктивної співпраці та партнерських відносин з бізнесом та інститутами громадянського суспільства.

Державна податкова служба України
Головне управління
ДПС у Черкаській області

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...