9 червня відбувся галузевий форум: «УКРЛЕГПРОМ: Промисловий діалог з владою», в якому взяв участь начальник Головного управління ДПС у Черкаській області Антон Царюк.

Антон Царюк зазначив, що легка промисловість була та залишається однією з пріоритетних галузей економіки, завдяки розвитку якої збільшується економічний потенціал держави.

Податківець проінформував присутніх, що в легкій промисловості області на сьогоднішній день функціонує більше 90 юридичних та 314 фізичних осіб – підприємців, які у 2020 році перерахували до бюджетів усіх рівнів 88 млн грн податків, а за 5 місяців 2021 вже 45 млн гривень. Також, начальник Головного управління ДПС у Черкаській області зазначив, що податкова служба відкрита до діалогу і вирішення проблемних питань, зокрема шляхом оперативного і якісного роз’яснення платникам змін у податковому законодавстві, використовуючи всі доступні медійні засоби, а також надаючи індивідуальні податкові консультації.

На завершення свого виступу Антон Царюк привітав всіх представників легкої промисловості з прийдешнім професійним святом – Днем працівників легкої промисловості. Побажав нових успіхів на шляху до економічного зростання і процвітання галузі, подальшого розвитку і нарощування конкурентних переваг.

Державна податкова служба України
Головне управління
ДПС у Черкаській області

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...