В рамках підписаного Меморандуму «Про партнерство та співробітництво між Територіальним відділенням Всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків України» в Черкаській області та Головним управління ДПС у Черкаській області» на постійній основі здійснюється співпраця начальника Головного управління ДПС у Черкаській області Антона Царюка та голови ради Територіального відділення Всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків України» в Черкаській області Євгена Нагорного. Це є черговим кроком розбудови партнерських відносин між платниками та органами виконавчої влади, конструктивної взаємодії влади та громадськості, створення сприятливих умов для розвитку підприємництва.

Головним напрямком співпраці є - втілення ефективних форм щодо посилення ролі громадянського суспільства у реалізації державної політики у сфері проведення економічних реформ, в реалізації державної податкової політики та запобігання правопорушенням у сфері податкових відносин. Однією із цілей є відкритість та партнерство, відверте обговорення нагальних питань та спільний пошук шляхів їх вирішення.

Асоціація платників податків України є одним з потужних осередків громадянського суспільства у сфері податків та фінансів, впливовим партнером держави.

Основа діяльності Асоціації платників податків України — це захист прав та законних інтересів членів Асоціації. АППУ представляє і захищає інтереси малого, середнього та великого бізнесу всіх ключових секторів економіки по всій Україні.

Керівництво податкової служби області постійно проводить зустрічі з головою ради ТВ ВГО АППУ в Черкаській області, під час яких обговорюються питання: організації робочих зустрічей з представниками територіальних громад із залученням членів ТВ ВГО АППУ в Черкаській області та фахівців ГУ ДПС у Черкаській області для створення ефективного механізму налагодження партнерських відносин між органами податкової служби, платниками територіальних громад та Асоціацією. Такі зустрічі є втіленням ефективних форм співпраці.

На часі, особливу увагу приділено питанню організації участі представників області у Всеукраїнському рейтингу «Сумлінні платники податків — 2020», який стартував з 17 лютого цього року. Отримуючи звання «Сумлінного платника податків», підприємство, окрім популяризації на власному прикладі чесного і прозорого ведення бізнесу, отримує суспільне визнання, вдячність держави за належне виконання своїх податкових зобов’язань і публічно закріплює свій статус надійного бізнес-партнера.

Взаємовідносини між Головним управлінням ДПС у Черкаській області та Територіальним відділенням Всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків України» в Черкаській області побудовані на принципах відкритості та партнерства, це постійно підтверджується форматом обговорень актуальних питань шляхом конструктивного та результативного діалогу.

Державна податкова служба України
Головне управління
ДПС у Черкаській області

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...