Сьогодні, відбулась зустріч студентів першого курсу кафедри «Обліку та фінансів» Черкаського державного бізнес - коледжу та викладача кафедри Кулик Юлії з податківцями.

Начальник ДПІ у м. Черкасах Олександр Коваленко провів екскурсію в центрі обслуговування платників. Майбутні платники мали можливість дізнатися про значення та роль податків у житті громадян, суспільства та держави, ознайомитися з видами загальнодержавних та місцевих податків та особливостями системи оподаткування в Україні, зокрема: про порядок реєстрації та системи оподаткування підприємницької діяльності, особливості оподаткування податку на доходи фізичних осіб та військового збору, податку на нерухоме майно відмінне від земельної ділянки.

Начальник управління податкового адміністрування фізичних осіб Володимир Жаврід зазначив, що ознайомлення студентів з особливостями праці в податкових органах є необхідним і важливим, як для них самих, так і для податківців, які зацікавлені у молодих кадрах. Також студентів ознайомили зі змінами в податковому законодавстві, розповіли про можливість користування електронними сервісами ДПС України для подання звітності та сплати податків. Під час екскурсії також йшлося про порядок оформлення податкової знижки на навчання.

Під час спілкування студенти задали багато цікавих питань, на які отримали розгорнуті відповіді.

Наприкінці заходу слухачі подякували за отриману інформацію, якою вони обов’язково скористаються.

Державна податкова служба України
Головне управління
ДПС у Черкаській області

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...