Протягом січня – травня 2021 року в цілому по Черкаській області податковий борг до зведеного бюджету скоротився на 136,6 млн грн, або на 9,9 відс. (з 1 383,5 млн грн до 1 246,9 млн гривень).

У загальній сумі податкового боргу 720,1 млн грн, або 57,6 відс., – податковий борг підприємств, що перебувають у процедурах банкрутства, та відсутній борг, стягнення якого призупинено рішеннями судових органів.

Протягом звітного періоду Головним управлінням ДПС у Черкаській області вжито заходи із погашення податкового боргу в результаті яких до зведеного бюджету надійшло 118,2 млн грн, що на 45,6 відс. більше, ніж за відповідний період 2020 року (за січень-травень минулого року – 81,2 млн грн, приріст 37 млн гривень).

До державного бюджету в рахунок погашення боргу надійшло 110,6 млн грн, до місцевого – 7,6 млн гривен. Надходження забезпечені за рахунок направлення податкових вимог та опису майна в податкову заставу – 40,4 млн грн, стягнення з банківських рахунків боржників – 2,3 млн грн, надходжень від реалізації заставного майна – 0,4 млн грн, стягнення через органи державної виконавчої служби – 0,5 млн грн, стягнення за рахунок вилучення готівки – 0,2 млн гривень.

Грошовими коштами від підприємств-банкрутів за січень – травень 2021 року до бюджету надійшло 74,4 млн гривень.

Державна податкова служба України
Головне управління
ДПС у Черкаській області

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...