Сьогодні у Головному управлінні ДПС у Черкаській області відбулися урочисті заходи з нагоди професійного свята - Дня податківця України. Святкова нарада розпочалася з вітальних слів керівника Головного управління ДПС у Черкаській області Антона Царюка, який висловив щиру подяку колективу за гідне виконання обов’язків, за розуміння важливості завдань, сумлінну, наполегливу працю та відданість роботі. На нараду було запрошено голову Ради місцевого осередку Громадської організації «Всеукраїнська Асоціація ветеранів ДПСУ у Черкаській області» Галину Соколовську та голову Черкаської обласної організації Всеукраїнської спілки працівників органів державної податкової служби Анатолія Кучеренка. Антон Царюк подякував ветеранам податкової служби, адже саме вони стояли біля витоків створення податкової служби і своєю працею закладали основи її діяльності та вручив подяки побажавши міцного здоров’я, миру, родинного затишку та оптимізму.

Також за сумлінне виконання службових обов’язків та з нагоди Дня податківця України Антон Царюк вручив державним службовцям почесні грамоти та квіти.

З привітанням також виступили заступники начальника Головного управління ДПС у Черкаській області: Тетяна Харьковська, Микола Семиз, Сергій Гришко, Юрій Кучеренко та Анатолій Мовчан, які приєдналися до привітань начальника та побажали усім працівникам податкової служби міцного здоров’я, здійснення мрій, удачі, чудового настрою, добробуту та натхнення.

Державна податкова служба України
Головне управління
ДПС у Черкаській області

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...