З початку липня в рамках підписаного Меморандуму про співробітництво та партнерства між ДПС та Держпраці розпочалась спільна робота щодо реалізації заходів, спрямованих на стимулювання платників податків та працівників до переходу від неформальних до задекларованих трудових відносин.

Податківці проводить постійний моніторинг ймовірних ризиків використання праці неоформлених у встановленому порядку працівників. Результати такого моніторингу використовуються в ході контрольно-перевірочних заходів органів ДПС та надаються Держпраці для відповідного реагування.

Під час перевірок на полях Лисянської територіальної громади фахівці з’ясували, що понад сотню людей працюють без офіційного оформлення трудових відносин. Водночас на полі працювали 12 неповнолітніх осіб, які виконували роботу однакову з дорослими.

Зауважимо, роботи зі збирання урожаю, що не потребують зайнятості працівника понад шість місяців, передбачають обов’язкове укладення з таким працівником строкового трудового договору на виконання сезонних робіт.

Головне управління ДПС у Черкаській області наголошує, що оформлення трудових відносин із найманими працівниками відповідно до законодавства, сплата податків та єдиного соціального внеску – це гарантований розвиток економіки України, покращення інвестиційного клімату, зростання соціальної захищеності, благополуччя кожної сім’ї та гідні умови праці для кожного.

Державна податкова служба України
Головне управління
ДПС у Черкаській області

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...