17 серпня 2021 року в с. Ротмистрівка відбулась зустріч заступника начальника Головного управління ДПС у Черкаській області Анатолія Мовчана та начальника Смілянської ДПІ Наталії Ведмедь з головою Ротмістрівської територіальної громади Володимиром Ховайбою, представниками ТГ і бізнесу.

Під час зустрічі Анатолій Мовчан акцентував увагу на важливості тісної співпраці податкової служби області та територіальних громад, зокрема з питань наповнення бюджетів. Також він ознайомив присутніх з кампанією одноразового (спеціального) добровільного декларування активів фізичних осіб, яка запроваджується з 1 вересня 2021 року і триватиме до 1 вересня 2022 року, та на особливостях її проведення. Наталія Ведмедь проінформувала присутніх про важливість легалізації трудових відносин між найманими працівниками та роботодавцями. Також повідомила, що головним завданням усіх є подальше підвищення заробітної плати працівників, недопущення виникнення заборгованості з виплати заробітної плати, легалізація заробітної плати.

Щоб спільні зустрічі представників податкової служби з бізнесом мали результат – платники отримали фахові відповіді на питання, які пов’язані з оподаткуванням і виникають під час ведення їх діяльності.

Державна податкова служба України
Головне управління
ДПС у Черкаській області

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...